botigues de sabates Barcelona

Sabates còmodes a Barcelona

La varietat més gran a Barcelona de sabates còmodes, amb ample especial, anatòmics i per plantilles

Alguna vegada t'has parat a pensar que els peus carreguen amb tot el pes del nostre cos durant hores i hores, dia rere dia? Per això és molt important escollir amb detall el calçat que portem, ja que una mala elecció pot derivar en rascades, calls, galindons, fascitis plantars i, fins i tot, dolor als talons, els genolls, el maluc o l'esquena. A Segura Calçats t'ajudem a prevenir tots aquests problemes.

A les nostres botigues posem al teu abast la selecció més gran de sabates còmodes a Barcelona, tant per home com per dona. Treballem amb les marques més destacades del sector, especialitzades a aportar confort a cadascuna de les teves petjades sense fer-te renunciar a l'estil i l'elegància. Els seus dissenys respecten la fisonomia natural del peu, proporcionant llibertat de moviments i una subjecció adequada.

 

Calçat a mida dels teus peus

Sabates còmodes

Si tens els peus delicats o passes moltes hores de peu, passa't per les nostres botigues de sabates còmodes a Barcelona i descobreix una exclusiva selecció de models pensats per oferir-te confort al caminar.

 

Sabates anatòmiques

Les plantilles anatòmiques de les nostres sabates còmodes estan pensades per repartir l'esforç, alhora que descarreguen les zones més sobrecarregades i adolorides del peu.

 

Hormes especials

A Segura Calçats tenim totes les formes, des d´ample 10 fins a l'ample 16. Tant en calçat anatòmic com en sabates especials per adaptar plantilles.

 

SEGURA CALÇATS

  C/ Carme, 8,
cantonada Rambles, 08001, (Barcelona -Espanya)

  93 317 62 88