botigues de sabates Barcelona

Sabates per plantilles a Barcelona

L´oferta més gran a Barcelona de sabates per plantilles, models per plantilles ortopèdiques i correctores

 


Cada vegada són més les persones que necessiten recórrer a les plantilles per corregir problemes podals o combatre el dolor als peus. Hi ha plantilles de descans, ortopèdiques, per esperons calcanis, per fascitis plantars, per esportistes... Una àmplia varietat de models pel tractament de diferents problemes que obliguen a l'usuari a buscar un calçat que li permeti portar la plantilla recomanada pel seu podòleg.

 

 

Conscients d'aquesta creixent demanda, a Segura Calçats ens hem especialitzat en la venda de sabates per plantilles a Barcelona. A les nostres sabateries de Poblenou La Rambla posem al teu abast una exclusiva selecció de calçat especialment dissenyat perquè puguis posar-te la teva plantilla de correcció i caminar amb total comoditat.

 

Amb Segura Calçats, portar plantilles no implica renunciar a la moda. El nostre sistema d'adaptació de plantilles ortopèdiques ens permet oferir-te una gran varietat de sabates, botes i fins a sis marques diferents de sandàlies juvenils, idònies per adaptar tant mitges plantilles com plantilles senceres. Gràcies a les nostres sabates ningú notarà que portes plantilles. Vine a conèixer-nos i descobreix-ho.

SEGURA CALÇATS

  C/ Carme, 8,
cantonada Rambles, 08001, (Barcelona -Espanya)

  93 317 62 88