botigues de sabates Barcelona

Sabateries a Barcelona

A les nostres sabateries estem especialitzats en calçat còmode a Barcelona i per plantilles

Benvingut a Segura Calçats, especialistes a portar el confort als teus peus des de 1956. Des de fa més de 60 anys, a les nostres sabateries a Barcelona posem al teu abast sabates còmodes, anatòmiques, amb formes especials, per peus delicats i per adaptar tot tipus de plantilles ortopèdiques. Treballem per portar el benestar a cadascuna de les teves petjades.

Tots aquests anys d'experiència ens permeten assessorar als nostres clients per l'elecció del calçat més adequat pels seus peus a cada moment i per a cada problemàtica concreta. Som especialistes en la venda de sabates especialment dissenyades per l'adaptació de tot tipus de plantilles ortopèdiques, buscant sempre el disseny més actual, perquè portar plantilles no vol dir renunciar a la moda.

A les nostres sabateries a Barcelona i també al nostre catàleg online trobaràs les últimes col·leccions de les marques més prestigioses al sector del calçat confortable i anatòmic, com Ecco, Clarks, Romika, Stonefly, Piesanto, Skechers, Fluchos , Imac, Inter Bios, Trimas o Pinosos. Disposem de models per home i dona, amb diferents propostes en sandàlies, botes, botins o mocassins. Tots còmodes, tots de la millor qualitat.

SEGURA CALÇATS

  C/ Carme, 8,
cantonada Rambles, 08001, (Barcelona -Espanya)

  93 317 62 88